Vegán, gluténmentes élelmiszerek

Biopont

Célunk, hogy termékeinkkel az egészséges életmód követői mellett az ételintoleranciával élők számára is megfelelő alternatívákat nyújtsunk és elérhetővé tegyük számukra a legmagasabb minőségű glutén- és laktózmentes élelmiszereket. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio- és natúr élelmiszerek találhatóak meg, több mint 20 féle termékcsoportban.

Brain Foods

Termékeinkben nem talál cukrot, ehelyett természetes összetevőkkel édesítjük csokoládéinkat, mint például az inulinnal, amely nagyon magas rosttartalmú és javítja az emésztést, valamint az eritrittel, amelynek NULLA kalóriája van. A Brain Foods, vegyük például növényi alapú tejcsokoládé ostyánkat – 95%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint más termékek, és 30%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint más márkák.

Ep Bars

A krémes kókusz- és dióvaj alapú termékek finomak és tápláló ételek, amelyek a kiegyensúlyozott étrend részeként fogyaszthatók.

Space Bar

A SPACE PROTEIN szelet Szlovákiában több különleges ízben készül: kókuszos-túrótorta, sós karamell. csokoládé-karamell, csokoládé és kókusz. Termékünk a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel, amit az innovatív és modern dizájn tovább erősít. A szeletek alacsony szénhidrát- (cukrok) és magas fehérjetartalmúak, így ideálisak sportolóknak és hétköznapi aktív embereknek, akiknek a nap folyamán bármikor energiát kell pótolniuk. Az eredeti receptnek és az eredeti alapanyagoknak köszönhetően a rudak extra puhák, ízletesek és egészségesek. A fehérjeszeleteink kollagénnel vannak dúsítva, így finom szerkezetük és kivételes ízük van, és javítja az ízületeket.

Vegan-Sweet Plus

Vegán cukormentes, szeletek, új szintre emeljük a nassolást azáltal, hogy termékeinket kiváló minőségű alapanyagokból, állati eredetű termékek és hozzáadott cukrok nélkül hozzuk létre. Végre egy nassolási alternatíva testnek és léleknek. Az állatokat sem bántjuk, kíméljük a természetet és minimális ökológiai lábnyomot hagyunk magunk után.

Vegan-Family

Vegán cukormentes, szeletek.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.