Italok, üdítők, juiceok

Minex

A Minex gyárat 1969-ben hozták létre az egykori Jugoszláviában működő állami vállalatként Ferizaj városában. A kekszek, sós rudak, csokikrém, kávé gyártásával indult, a minőségi termékek iránti elkötelezettségnek köszönhetően, 2015-ben sikeresen megkezdte a gyümölcslevek gyártását is, immár a Minex számos országba is exportál. A Minex Factory szlogenje: "Felejthetetlen íz".

Georgias Natural

A Georgia's Natural, Grúziában több mint 20 éve gyárt és exportál világszerte prémium minőségű, bio feldolgozott és félig feldolgozott termékeket – 100%-os tisztaságú gyümölcslevet, pépet, IQF fagyasztott gyümölcsöt, szószokat, fűszereket, gyümölcskonzerveket és száraz termékeket. A prémium szegmensnek szánt Georgia's Natural márkatermékek jelenleg mintegy 40 ország prémium nemzetközi kiskereskedelmi üzleteinek és biopiacainak biopolcain jelennek meg.

Very Berry

A Very Berry áfonya, málna és áfonya mezői Lettországtól északkeletre találhatók, 2007 óta készítenek ezen fennséges gyümölcsökből zamatos üdítőket. A Very Berry bogyókat a gyepföldeken termesztik, és kézzel szüretelik. A gyümölcslé készítéséhez hideg préselési technológiát alkalmazunk, hogy biztosítsuk a vitaminok megőrzését.

Volfas Engelman

A történelem azzal kezdődik, hogy a 19. század közepén Rafailas Volfas üzletember sörfőzdét alapít, a sörfőzde az akkori Kaunas külvárosában Litvániában, Vilijampolén alakult. 1853-ban a vállalkozás a Balti-tenger keleti régiójának egyik első ipari sörfőzdéjévé vált az „Engelman” sörfőzde elődje, sörüket határain túl is széles körben ismerik; már a 19. század végén kiérdemli a nemzetközi kiállítások érmét és elismerést, Volfas Engelman nem csak a legízletesebb söröket de, immár üdítőket és alkoholmentes italokat is gyárt.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.