Rólunk

Üdvözöljük nagykereskedelmi weboldalunkon

A Drotar Vitality a prémium márkák disztribútora, gourmet, magas színvonalú, prémium kategóriás, egészséges és környezetbarát élelmiszer termékekeket forgalmazunk, nagy hangsúlyt fektetve a Bio alternatívákra. Teljesítjük ügyfeleink összes kívánságát, hiszen nálunk mindig a vásárló az első. Gondoskodunk róla, hogy amit szeretne az meg is történjen, ahogy a slogan-ünk is szól. 

"Make it happen"


Cégünk alapítása 2018-ra nyúlik vissza és immár egy Magyarországon bejegyzett nemzetközi kereskedelmi cég. A Drotar Consulting Kft, ital- élelmiszer termékek, bio- nem bio, valamint általános áruk disztibúciójával és nagykereskedelmével foglalkozik. Termékeinkben a legjobb minőséget kínáljuk, friss és feldolgozott Európai, Afrikai, Ázsiai és Dél-Amerikai élelmiszer termékeket importálunk-exportálunk, szabványoknak megfelelve a nemzetközi piacon. 

Fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű termékeket szállítsunk vásárlóinknak, ezért odafigyelünk a részletekre. Csapatunk minden tagja azért dolgozik, hogy partnereinknek – és rajtuk keresztül minden magyar fogyasztónak – elérhetővé tegye a legkiválóbb világmárkák termékeit. 

Prémium márkák importőreként büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket juttatunk el a magyar fogyasztókhoz. Ismerje meg cégünket és általunk forgalmazott márkákat, tudjon meg mindent termékeinkről és lépjen velünk kapcsolatba.​


Lépjen velünk kapcsolatba!  Email

Gourmet

"A gourmet olyan kulináris művészetet takar,
amelyet a finom ételek és italok ideális kapcsolata jellemez.
Az ételeknek csak a képzelet szabhat határt,
de a legfontosabb az esztétikai kiegyensúlyozottság."

Gourmet

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.