Márkáink

HORECA szektor

Buga's

Buga's

Mi és rajongóink nagy örömére megérkeztek a szupermarketek polcaira az első üveges BUGA szószok, de a HORECA szektort is ellátjuk nagyobb kiszerelésekben is.  A fogyasztók a termékeny Duna völgyéből származó, erdei bogyóból, gyümölcsökből és természetes csípős és édes paprikából álló egyedi és váratlan ízeket fogadták. A sikertől motiválva folytattuk a munkát az új ízek kidolgozásán, amíg el nem jött az idő egy új, ambiciózus cél elérésére – hogy termékeinket távoli piacokra is kínáljuk, a távoli országok pozitív visszajelzései késztetnek arra, hogy továbblépjünk.

Bulgarche

Tejtermékek-HORECA

Beliisia

Tejtermékek-HORECA

Eko Mes

Az „EKO MES” a Sredna Gora hegy gyönyörű dombjai között található, Bulgáriában, Velichkovo faluban. Itt, a trákok földjén, az egyik legrégebbi római útnál készítjük kolbászainkat óbolgár receptek alapján. Tevékenységünk 2006-ban a termékeink iránti megnövekedett kereslet kielégítése érdekében új gyárat nyitottunk, amely minden EU-s előírásoknak megfelelően épül fel, nyers szárított kolbászt, húscsemegéket, főtt-füstölt és friss szárított kolbászt gyártunk, természetesen a HORECA szektort is kiszolgáljuk.

Wloszczowa

Wloszczowa az egyik vezető tejtermelő Lengyelországban 1936 óta elsősorban kiváló minőségű svájci és holland típusú sajtjainkról ismertek. Népszerűek tejtermékeikről, mint a túrók, kenhető sajtok, krémek, túrók, natúr joghurtok és kefirek. A kiskereskedelemi és a HORECA szektort is kiszolgáljuk egyaránt.


DROTAR VITALITY ONLINE

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.