Szárazáruk, ételízesítők

Banga

A gyár mindössze néhány kilométerre található Litvánia, Roja kikötőjétől, számos halászati cégnek ad otthont, amelyek a legjobb minőségű friss halat biztosítják a gyár számára.  A természetes füstölési és feldolgozási hagyományokkal rendelkező gyár a világhírű terméket – a füstölt sprattot – állítja elő. A megrendelői igényeket követve számos egyéb konzervet is gyártanak, mint például – szardínia, lazac, kagyló, tonhal és hering, a gyár ötvözi a hagyományokat és az ízlést a modern feldolgozással. Modern füstölési technikánk hagyományos ízt ad a termékeknek és garantálja a termék biztonságát.

Buga's

Buga's

Mi és rajongóink nagy örömére megérkeztek a szupermarketek polcaira az első üveges BUGA szószok, de a HORECA szektort is ellátjuk nagyobb kiszerelésekben is.  A fogyasztók a termékeny Duna völgyéből származó, erdei bogyóból, gyümölcsökből és természetes csípős és édes paprikából álló egyedi és váratlan ízeket fogadták. A sikertől motiválva folytattuk a munkát az új ízek kidolgozásán, amíg el nem jött az idő egy új, ambiciózus cél elérésére – hogy termékeinket távoli piacokra is kínáljuk, a távoli országok pozitív visszajelzései késztetnek arra, hogy továbblépjünk.

Bon Chance

Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy a kenyeret természetes, autentikus módon állítsuk elő, megőrizve valódi ízét." Eljön az ideje, hogy megosszuk, miben vagyunk a legjobbak. Számunkra ez az idő 1994-ben jött el, amikor megnyitottuk pékségünket. Már az első naptól kezdve az volt a célunk, hogy újjáteremtsük az igazi és természetes ízt, ami gyermekkorunk autentikus, édesanyáinktól és nagymamáktól származó receptjeinket az idő finomította. 2011-ben megalkottuk a Bon Chance ropogósunkat, azonnali sikert arattunk Bon Crisp lapos kenyerünkkel és   megkezdtük autentikus ízeink exportálását Litvániából a világ minden tájára.

Dimini

A Dimdiņi a balti országok egyik legnagyobb zöldségtermesztő és feldolgozó vállalata. 1992 óta káposztatermesztéssel foglalkozik, fejes káposzta, kínai kel és karfiolföldekkel. A saját termesztésű káposztát feldolgozzák, savanyú káposztát, párolt savanyú káposztát és pácolt káposzta salátát készítenek. A „Dimdiņi” különféle zöldségsalátákat is kínál ügyfeleinek: majonézes céklát, párolt céklát, karfiol salátát, koreai salátát, valamint főtt babot és borsót.

Georgias Natural

A Georgia's Natural, Grúziában több mint 20 éve gyárt és exportál világszerte prémium minőségű, bio feldolgozott és félig feldolgozott termékeket – 100%-os tisztaságú gyümölcslevet, pépet, IQF fagyasztott gyümölcsöt, szószokat, fűszereket, gyümölcskonzerveket és száraz termékeket. A prémium szegmensnek szánt Georgia's Natural márkatermékek jelenleg mintegy 40 ország prémium nemzetközi kiskereskedelmi üzleteinek és biopiacainak biopolcain jelennek meg.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.