Tejtermékek

Alambra

Az ALAMBRA Cyprusról származó bio tejtermékek széles választékát kínálja, mint például a Halloumi sajt, a Halloumi Light, a friss és száraz Anari sajt, a reszelt sajt, a vajas ghee, az airani, a feta sajt és sokféle joghurt.  A termékek a Halloumi sajt 100% juhtejből és kecsketejből, a hagyományos tiszta joghurt 100% juhtejből. 2019-ben a vállalat ALAMBRA márkanév alatt olyan új termékcsaládot dobott piacra, mint a laktózmentes tej, biotej, kecsketej, növényi italok és gyümölcslevek.

Beliisia

Tejtermékek-HORECA

Bulgarche

Tejtermékek-HORECA

Danmis

Tejtermékeinket lengyel családias légkörben állítjuk elő, a fogyasztó – tehéntej-allergiában szenvedők, de az „anyatejhez hasonló” összetételű tejből készült termékeket is – igényeit kielégítve. ” Táplálóak, könnyen emészthetők, sok kalciumot, fehérjét, probiotikumot és vitamint tartalmaznak. Kecsketejből készülnek, amelyet nem GMO-takarmányokkal táplálnak, valamint laktózmentes termékek is elérhetőek.

Lactima

A LACTIMA egy lengyelországi ömlesztett sajtgyártó, amely 1989 óta az első lengyel cég, amely egyedileg csomagolt szeleteket gyárt. Ezen túlmenően a szeletek, adagok, tasakok és rudak sokféle ízben és formátumban kaphatók. A portfóliónkban megtalálhatók a sajtkrémtermékek, kis poharakban vaj és margarin is. Minden LACTIMA termék kiváló alapanyag a napi étkezéshez. Készíthet pirítóst mozzarella szeletekkel, vagy egyszerűen fogyaszthatja kedvenc adagját uzsonnának.

Mlekovita

A MLEKOVITA, mint a „lengyel” üzenet alapján elismert márka, immár 95 éve nyeri el a vásárlók bizalmát és határozza meg a piaci trendeket, a legjobb minőségű tejtermékeket kínálva – Lengyelország és Európa legnagyobb tejtermékválasztékát.

Paturages Comtois

Tejtermelőink és sajtkészítőink együtt dolgoznak azon, hogy értelmet adjanak az élvezet és a vidámság szavainak. A Paturages Comtois az Ön rendelkezésére áll, hogy megbeszélje igényeit és felfedezze ízletes sajtjait.

Seignemartin Comte

A francia vidék hűvös és nedves éghajlata kedvez a szarvasmarhatartásnak, így a megőrzött bőséges növényvilág táplálja, a híres Montbéliardes teheneket, amely ízletes tejet ad a Comté sajt előállításához. A Seignemartin sajtgyár Nantuában finomítja a Comte sajt kölönlegességeit, a Jura-hegység oldalain, ahol minőségi termékeivel áll az önök rendelkezésére.

Wloszczowa

Wloszczowa az egyik vezető tejtermelő Lengyelországban 1936 óta elsősorban kiváló minőségű svájci és holland típusú sajtjainkról ismertek. Népszerűek tejtermékeikről, mint a túrók, kenhető sajtok, krémek, túrók, natúr joghurtok és kefirek. A kiskereskedelemi és a HORECA szektort is kiszolgáljuk egyaránt.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.