Bio élelmiszerek

Alambra

Az ALAMBRA-BIO tejtermékek széles választékát kínálja, mint például a Halloumi sajt, a Halloumi Light, a friss és száraz Anari sajt, a reszelt sajt, a vajas ghee, az airani, a feta sajt és sokféle joghurt.  A termékek a Halloumi sajt 100% juhtejből és kecsketejből, a hagyományos tiszta joghurt 100% juhtejből. 2019-ben a vállalat ALAMBRA márkanév alatt olyan új termékcsaládot dobott piacra, mint a laktózmentes tej, biotej, kecsketej, növényi italok és gyümölcslevek.

Biopont

Célunk, hogy termékeinkkel az egészséges életmód követői mellett az ételintoleranciával élők számára is megfelelő alternatívákat nyújtsunk és elérhetővé tegyük számukra a legmagasabb minőségű glutén- és laktózmentes élelmiszereket. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio- és natúr élelmiszerek találhatóak meg, több mint 20 féle termékcsoportban.

Brain Foods

Termékeinkben nem talál cukrot, ehelyett természetes összetevőkkel édesítjük csokoládéinkat, mint például az inulinnal, amely nagyon magas rosttartalmú és javítja az emésztést, valamint az eritrittel, amelynek NULLA kalóriája van. A Brain Foods, vegyük például növényi alapú tejcsokoládé ostyánkat – 95%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint más termékek, és 30%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint más márkák.

Ep Bars

A krémes kókusz- és dióvaj alapú termékek finomak és tápláló ételek, amelyek a kiegyensúlyozott étrend részeként fogyaszthatók.

Georgias Natural

A Georgia's Natural, Grúziában több mint 20 éve gyárt és exportál világszerte prémium minőségű, bio feldolgozott és félig feldolgozott termékeket – 100%-os tisztaságú gyümölcslevet, pépet, IQF fagyasztott gyümölcsöt, szószokat, fűszereket, gyümölcskonzerveket és száraz termékeket. A prémium szegmensnek szánt Georgia's Natural márkatermékek jelenleg mintegy 40 ország prémium nemzetközi kiskereskedelmi üzleteinek és biopiacainak biopolcain jelennek meg.

Saint Age

A Saint-Ange választása azt jelenti, hogy újra felfedezzük a múlt ízeit. A Saint-Ange virágos, emésztést elősegítő, mézalapú termékcsaláddal és végül egy minősített bio termékcsaláddal a paradicsom kapuit nyitja meg. A Franciaországban tervezett pasztillák 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, hogy minden édesség ne csak finom legyen, hanem minden előnyét meghozza. Ez a természetes és autentikus összetevőkből álló választék a Bonbon France kötelezettségvállalásainak része. A francia kézműves know-how-t az alapanyagok megválasztásakor elvárásokkal kell párosítani.

Space Bar

A SPACE PROTEIN szelet Szlovákiában több különleges ízben készül: kókuszos-túrótorta, sós karamell. csokoládé-karamell, csokoládé és kókusz. Termékünk a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel, amit az innovatív és modern dizájn tovább erősít. A szeletek alacsony szénhidrát- (cukrok) és magas fehérjetartalmúak, így ideálisak sportolóknak és hétköznapi aktív embereknek, akiknek a nap folyamán bármikor energiát kell pótolniuk. Az eredeti receptnek és az eredeti alapanyagoknak köszönhetően a rudak extra puhák, ízletesek és egészségesek. A fehérjeszeleteink kollagénnel vannak dúsítva, így finom szerkezetük és kivételes ízük van, és javítja az ízületeket.

Jam and Jam

A Jam and Jam Kft-t családi vállalkozásként 1995 tavaszán jött létre, a csodálatos bolgár hagyományokat követve a lekvárok és befőttek gyártásában. Régi mesterreceptek szerint, nagy szeretettel elkészített termékeket a bolgár gyümölcsök egyedi ízeit és aromáit összefonva a nemzedékről nemzedékre átadott titkokkal, immár három évtizede. Üzemünkben hagyományos lekvárok, befőttek, öntetek, lekvárok széles választékát gyártjuk, de büszkeségünk a BIO termékek, amelyekben teljes egészében bio alapanyagokat használtunk,  100%-os gyümölcstartalmú terméksorozat, amelyek közül az egyik BIO és az egészséges táplálkozás mércéje.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.